Skip to main content
Jul 18, 2022

Avidicare medverkar i den officiella rundturen för Q-bitals modulära Healthcare Spaces Experience

Vi är stolta över att presentera vår medverkan i den officiella rundturen för Q-bitals modulära Healthcare Spaces Experience.

Flexible Healthcare Spaces-leverantören Q-bital Healthcare Solutions kommer att stå värd för en roadshow-turné i Sverige i slutet av augusti 2022. Turnén, skapad i samarbete med Merivaara, Avidicare och Chromaviso, kommer att resa till nio olika platser i södra Sverige under en tvåveckorsperiod.

Q-bital lanserades officiellt i Sverige tidigare i år efter ett framgångsrikt projekt på Länssjukhuset Norra Älvsborg (NÄL), Trollhättan där Avidicare levererade flera av det unika Opragon-systemet. Dessutom visade Q-bital sina lösningar på SAMTIT Kongress i april. Q-bital har framgångsrikt visat de flexibla fördelarna med att använda modulära Healthcare Spaces för att bibehålla och öka kapaciteten under perioder av renovering eller toppar i efterfrågan.

Designad med klinisk efterlevnad, säkerhet och slutanvändaren i åtanke, kommer den kliniska modulära anläggningen att ge besökarna en möjlighet att granska kvaliteten på Q-bitals modulära Healthcare Spaces i realtid. Rundturen kommer att göra det möjligt för besökaren att undersöka materialen som används för att skapa anläggningen och visualisera komplexa kliniska miljöer genom utplaceringen av den senaste medicinska utrustningen från Merivaara, Avidicare och Chromaviso i en byggd modulär operationssal.

Förutom att träffa oss på Avidicare får ni även ta del av andra specialisters kunskaper och erfarenheter. Turnén startar officiellt måndagen den 29 augusti 2022 och pågår till fredagen den 9 september 2022 och börjar i Halmstad. Platserna och datumen för roadshowen är:

• 29 augusti – Halmstad

• 30 augusti – Ljungby

• 31 augusti – Växjö

• 1 september – Kalmar

• 2 september – Norrköping

• 5 september – Västerås

• 6 september – Karlstad

• 7 september – Östra Sjukhuset

• 8 september – Östra Sjukhuset

• 9 september – Varberg

Lindsay Dransfield, Chief Commercial Officer för Q-bital: “Detta är mycket spännande nyheter för Q-bital och är en fantastisk möjlighet för vårdgivare att uppleva hur våra modulära anläggningar ser ut och känns. Det är ett tillfälle att höra vad andra vårdorganisationer har åstadkommit och hur Q-bital har stöttat i skapandet av kapacitet och nya möjligheter. Vi är glada över att samarbeta med svenska leverantörer, Merivaara, Avidicare och Chromaviso för att genomföra denna roadshow och ser fram emot att välkomna besökare till Healthcare Spaces Experience i augusti.”

Intresserad av att boka en visning? Kontakta info@avidicare.com för mer information.